Pakiet "Sklep spożywczy" > kioski, warzywniaki, drobny handel

Pakiet "Sklep spożywczy" > kioski, warzywniaki, drobny handel - Galeria 3

Haccp warzywniaki, haccp handel

Haccp warzywniaki, haccp handel
  
Cena:250.00
Dostępny w 24 godziny
Do koszyka
 
Ocena:3.50, Głosy:2

Pakiet dokumentacji systemy HACCP oraz Dobrych Praktyk Higienicznych dla kiosków spożywczych, warzywniaków oraz drobnego handlu min. targowiska.  

 

Dokumentacja systemu HACCP:

  • dla towarów nieopakowanych nie wymagających warunków chłodniczych;
  • dla towarów opakowanych w opakowania jednostkowe;
  • dla owoców i warzyw;
  • lista audytu wewnętrznego GHP i HACCP dla handlu.

Księga Dobrych Praktyk Higienicznych (GHP):

  • Instrukcja mycia rąk
  • Instrukcja dla kierowcy
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń ekspedycyjnych
  • Instrukcja ochrony zakładu przed szkodnikami
  • Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
  • Instrukcja dla osób odwiedzających zakład
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynu
  • Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji wyposażenia zakładu
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
  • Instrukcja mycia lady chłodniczej (wystawowej)
  • Instrukcja higieny personelu
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji narzędzi mających kontakt z żywnością
  • Instrukcja sprzedaży w sklepie spożywczym
  • Instrukcja ochrony przed szkodnikami
  • Instrukcja przyjęcia mięsa świeżego i mrożonego
  • Instrukcja przyjęcia materiałów i opakowań
  • Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
  • Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym
  • Procedura planowania i organizowania szkoleń
  • Procedura mycia i dezynfekcji
  • Procedura wzorcowania urządzeń kontrolno - pomiarowych
  • Procedura postępowania z reklamacjami
  • Procedura usuwania odpadów
  • Procedura dla mięsa świeżego i mielonego
  • Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu Karty kontroli i zapisów

Karty zapisów (karty kontroli, rejestry, formularze itp)

  • Rejestr - pomiar temperatury (obowiązkowy do prowadzenia);
  • Rejestr - przyjęcie dostaw (zgodnie z art. 18 rozporządzenia (WE) 178/2002);
  • Rejestr - postępowanie z wyrobem niezgodnym (obowiązkowy do prowadzenia);
  • Rejestr - karta reklamacji (obowiązkowy do prowadzenia);
  • Rejestr - kontrola środków transportu (nie obowiązkowy);
  • Rejestr - konserwacja maszyn i urządzeń (obowiązkowy do prowadzenia);
  • Rejestr - wykaz dostawców (zgodnie z art. 18 rozporządzenia (WE) 178/2002);
  • Rejestr - kontrola higieny pomieszczeń (nie obowiązkowy);
  • Rejestr - przyjęcie surowców pochodzenia zwierzęcego.
 

Komentarze

  • John Doe2012-02-27 08:24
     

    Sed quam est, faucibus vitae, congue id, congue vel, purus. Etiam iaculis hendrerit purus. Vestibulum lacinia vehicula dui. Maecenas bibendum erat vitae pede.

  • Kevin Minter2012-02-27 08:24
     

    Maecenas bibendum erat vitae pede. Morbi molestie convallis pede. Nulla euismod. Fusce et leo. Aliquam ut mi. Quisque enim. Donec nec neque sed ligula euismod sollicitudin. Vivamus tristique viverra metus. Pellentesque bibendum, sapien pulvinar dapibus pretium, nulla nulla pulvinar ipsum, quis fringilla mi nulla eget sapien.

Komentarz
Ocena: