Pakiet "Sklep spożywczy"

  • Handel żywnością
    Handel żywnością

Pakiet dokumentacji w wersji papierowej i elektronicznej dostosowany do indywidualnego charakteru punktu handlowego. Został zaprojektowany przez osoby wdrażające systemy jakości w sklepach spożywczych, punktach handlowych, super- i hipermarketach. Pakiet zawiera wszystkie niezbędne dokumenty związane z Dobrą Praktyką Higieniczną GHP (sanitarną) oraz systemem HACCP dla handlu żywnością wymagane przez SANEPID.

Szczegółowe informacje o dokumentach wchodzących w skład pakietu "Sklep spożywczy" znajdują się pod formularzem zamówienia, wzorcowe dokumenty uzyskacie Państwo pod odnośnikiem ( .pdf)

Dokumentacja zawiera ponad 40 gotowych, zawsze aktualnych dokumentów wraz z opracowaną Księgą HACCP i indywidualnie wyznaczonymi Krytycznymi Punktami Kontroli (KPK/CCP). Dokumentacja jest dostosowywana indywidualnie dla każdej z firm, sklepów spożywczych, kiosków, delikatesów, i innych podmiotów obracających środkami spożywczymi. Dodatkowo możecie Państwo zamówić wzorcowane termometry do lodówek i zamrażarek, termo-higrometry, naklejki na stanowiska pracy /urządzenia.

Sortuj wg: